@aisyah_hanzalah Instagram Profile 11:15 AM Feb 11, 2019

Ohhh nana kuatnya dia..Kalau ecah buat OMAD mau makan nasi speriuk lauk 1talam😄😂

@puteri_ogy Instagram Profile 11:17 AM Feb 11, 2019

Selamat berOMAD nana.. bila pulak nak join OMAD gak ni..

@ateqchalala Instagram Profile 11:46 AM Feb 11, 2019

Kak nana 😍😍😍 atam pun kalau makan one meal je mesti ambil nasi 1 cawan insyaAllah lama kenyang kan kak nana 😘😘😘 go kak nana go ❤️❤️❤️❤️

@nanahealthyjourney Instagram Profile 12:23 PM Feb 11, 2019

@rienarazaq before akak dah penah buat tp xde la buat hari2😆 Mggu ni nk try buat direct insyaallah.. Harap nya akak mampu...betul tu riena.. biasanya klau akak puasa sunat mmg terus omad jaa😘❤️

@nanahealthyjourney Instagram Profile 12:26 PM Feb 11, 2019

@mafara86 thanks fara💕💕... Setelah sekian lama..nana pun nk try istiqomah ber Omad 😆 x nk paksa diri.. Buat yg termampu

@nanahealthyjourney Instagram Profile 12:28 PM Feb 11, 2019

@nratiqahmz ye btol.. Kalau wet fast boleh minum air (zero calories contoh air putih, kopi n teh tanpa gula) klau dry fast pula mmg x minum(biasanya puasa sunat terus) 🙂

@nanahealthyjourney Instagram Profile 12:29 PM Feb 11, 2019

@aisyah_hanzalah 😆before ni dah penah try omad.. Sesekali jek laa.. Tp ni nk try new challenge pulak ecah🤗tp mmg make sure makan btol2 kenyang lah

@rienarazaq Instagram Profile 12:34 PM Feb 11, 2019

@nanahealthyjourney waaa mencabar tu akk. Hrap berjaya nnt ada semangat nk buat omad sy buat jugak. Sekrg ni mmg xmmpu bendera merah ni asyik laporr je

@nanahealthyjourney Instagram Profile 12:43 PM Feb 11, 2019

@rienarazaq jgn dipaksa diri riena.. Ikut kemampuan kita... Buat apa yg kita mampu... Akak pun dari start IF bulan 7 last year.. Ni baru berani nk beromad.. Insyaallah.. Akak pun x nak paksa diri.. X mampu akak stop 😘

@atiqah43 Instagram Profile 1:01 PM Feb 11, 2019

sedapnya kak nana😍😍💕💕😋😋😋

@shazwyna Instagram Profile 3:28 PM Feb 11, 2019

Brp ya harga namee spicy tu?

@dhiya83 Instagram Profile 4:44 AM Feb 12, 2019

pagi xperlu makan ke kak..ni makan waktu bila?